3 червня 2023 16:50

"Ти довго чинив опір, але твій час прийшов": Шевченко звернувся до Селезньова – Євген емоційно відповів

Колишній нападник Шахтаря та Дніпра Євген Селезньов опублікував відеозвернення легенди українського футболу Андрія Шевченка, який не зможе відвідати його прощальний матч.

6 червня Євген Селезньов проведе свій прощальний матч у професійній футбольній кар'єрі. Він пройде в Ужгороді на стадіоні «Авангард» і матиме благодійний характер.


Декілька днів тому Євген повідомив, що він спілкувався з Андрієм Шевченком, щоб той також узяв участь у цьому заході, але на момент проведення гри легенда українського футболу покине межі нашої країни.


Сьогодні Селезньов опублікував у своєму інстаграмі відеозвернення Шевченка.

«Євгенію, у тебе була яскрава, насичена, емоційна кар'єра. Ти довго чинив опір, але твій час настав. Бажаю тобі провести цей день так, щоб він залишився у твоїй пам'яті на все життя, і зібрати якнайбільше коштів для ЗСУ Слава Україні», – сказав Шевченко.

У підписі до відео Селезньов розсипався у компліментах легенді футболу.

«Андрій Миколайович – один із моїх вчителів у період виступу у збірній. Я дорівнював Шевченку і вчився. Я хотів завершити свою ігрову кар'єру, граючи на одному полі з одним із найбільших форвардів світу», – написав Євген.