28 травня 2023 10:35

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Щоб вивести "Динамо" із крутого піке потрібні кардинальні зміни. Що допоможе? Інвестиції"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Верес».


- Один із найгірших сезонів для «Динамо» Київ добігає свого завершення. Не віриться, що «Зоря» за два останні тури розгубить свою перевагу і дозволить киянам стати третіми.

Як на мене, то справи у «Динамо» дійсно погані, якщо дивитися на загальну картину сезону. Надія на підростаюче молоде покоління, але це буде коштувати команді великих репутаційних втрат, як у Європі, так і в УПЛ. Щоб вивести клуб із крутого піке потрібні кардинальні зміни. Що допоможе? Інвестиції, яких нема, адже в Україні триває війна, сюди складно запросити якісних гравців, великі вливання коштів від спонсорів.

Вболівальникам київського «Динамо» хочеться побажати терпіння – попереду складні часи. На сьогоднішній день у складі «Біло-синіх» ми бачимо цілу плеяду гравців, яким 30 і більше років: Буяльський, Гармаш, Сидорчук, Караваєв. Так, на їхньому досвіді ще можна їхати якийсь час, але це не вирішення якихось стратегічних завдань на перспективу.


Що стосується молодих гравців «Динамо» Київ, то коли на них не тисне результат і серйозна відповідальність, вони почувають себе дуже впевнено, що ми побачили в останніх матчах «Динамо», де були здобути переконливі перемоги. Все ж, як тільки ми помічаємо тиск відповідальності, то все йде шкереберть, дається в знаки брак досвіду та відсутність сконцентрованості. «Динамо» загалом йде на «анкерному ходу» цього сезону, якщо підсумувати.

Проти «Вереса» кияни мають так само грати розкуто, як в попередньому матчі з «Колосом». Гадаю, кияни переможуть з форою (-1,5).