27 травня 2023 18:40

Екс-форвард "Динамо" та "Шахтаря" не здається: гравець відсторонений від команди і готується поїхати в інший чемпіонат

Колишній нападник донецького Шахтаря, київського Динамо та національної збірної України Жуніор Мораєс не планує завершувати ігрову кар'єру найближчим часом.


Жуніор Мораєс, який з 12 травня поточного року відсторонений від тренувань та матчів Корінтіанса головним тренером Вандерлеєм Люшембурго, наразі не розглядає можливість відходу з футболу.

Екс-форвард Динамо та Шахтар відвідує тренувальну базу бразильського клубу та займається окремо від основного складу команди.

У свої 36 років Мораєс все ще хоче повернутися в гру та його агенти шукають нову нагоду для свого клієнта. Як повідомляє Globo, Жуніор продовжить кар'єру за межами Бразилії.

Раніше була інформація, що на досвідченого форварда претендує низка клубів із Саудівської Аравії, ОАЕ та Катару.

Контракт Мораєса з Корінтіанс діє до 31 грудня 2023 року.

У Корінтіансі центральний нападник страждав від численних фізичних проблем. Цього року форвард зіграв лише 124 хвилини у чотирьох матчах. Він також страждав на деякі алергічні реакції, пов'язані з психологічними факторами.

Загалом Мораєс провів за Корінтіанс 21 матч і забив лише один м'яч під час минулорічної кампанії у Кубку Бразилії.

У березні минулого року форвард перейшов із Шахтаря до Корінтіанса у статусі вільного агента.

У 2019 році Мораєс отримав українське громадянство та дебютував за нашу національну збірну, у складі якої провів 11 матчів та забив один м'яч.