23 травня 2023 23:40
1

"Вінісіус поводиться провокаційно і зухвало, список його ворогів зростає. Він персона нон грата на Мальорці, в Памплоні та Валенсії. Все закінчиться обміном на Мбаппе". Екс-хавбек "Барси" Херард про вінгера

Херард Лопес вважає, що Вінісіуса Жуніора можуть обміняти на Кіліана Мбаппе.

«З огляду на те, що ми говоримо про безумовно талановитого футболіста, ситуація, в якій опинився «Реал», межує з нестерпною. І вона стала наслідком відносин, з яким неможливо миритися.


Образи, які звучали на його адресу у матчі з «Валенсією», не варто змішувати з його провокаційним та зухвалим ставленням, яке проявляється у кожному матчі та призводить до того, що список його ворогів зростає за рахунок суперників, суддів, фанатів. Він є персоною нон грата на Мальорці, Памплоні, а тепер і у Валенсії.

Гравець повинен переосмислити свою поведінку, тому що все це лише продовжуватиметься і закінчиться його відходом, тим більше «Реал» цього вже не виключає. У такому разі я можу уявити лише його обмін на Мбаппе, враховуючи вартість Вінісіуса та його вплив на гру», – зазначив екс-хавбек «Барселони» та «Валенсії».

ця дика мавпа повинна сидіти в клітці! і колір його шкіри тут не при чому