22 травня 2023 15:11

"Можемо відвезти Роберто та Бальде під Бахмут": український фан-клуб "Барселони" жорстко відповів чемпіонам Іспанії

Українське співтовариство фанатів Барселони засудило появу Алехандро Бальде та Сержі Роберто у промо-ролику для російського бродкастера чемпіонату Іспанії.


Офіційний фан-клуб «Барса» Київ на своїй сторінці у Facebook розмістив заяву, в якій було оголошено про офіційний лист каталонському клубу із закликом озвучити офіційну позицію щодо інциденту.


«Сподіваємося, що Роберто та Бальде зможуть приїхати до України. Якщо вони так хочуть побачитися з уболівальниками з оркостану, ми можемо їм допомогти з'їздити під Бахмут чи Авдіївку, або, у крайньому випадку, влаштувати їм ніч під ракетами та сиренами», – пишуть представники «Барси».


Спільнота пригрозила клубу розірвати усі зв'язки з Барсою, якщо каталонці не відреагують належним чином.

«Якщо позиція клубу буде двоякою чи неоднозначною, ми розірвемо всі багаторічні стосунки з клубом. Дії гравців клубу розбивають наші серця, але наш народ сьогодні бореться за свою свободу і ми разом із ним!», – йдеться у заяві на Facebook.


Нагадаємо, що Барселона минулого тижня достроково стала чемпіоном Іспанії. Каталонці оформили свій 27-й чемпіонський титул в історії клубу. До цього «блаугранас» вигравали Ла Лігу у сезоні 2018/19.