22 травня 2023 12:32

Васкес назвав "сраним расистом" фаната "Валенсії", який ображав Вінісіуса. Вінгера "Реала" називали "мавпою" під час матчу Ла Ліги

Лукас Васкес вступив у суперечку з уболівальниками «Валенсії», які ображали Вінісіуса Жуніора.


Під час матчу 35-го туру Ла Ліги на «Місталі» уболівальники з трибун ображали вінгера «Реала», називаючи його «дурнем» та «мавпою». Вінісіус та ще кілька гравців «Реала», включаючи Лукаса Васкеса, підбігли до трибуни за воротами господарів, Вінісіус активно показував пальцем на когось із уболівальників, говорячи: «Він називає мене мавпою!» Сутичка призвела до зупинки матчу на 8 хвилин. Крім того, через гучний зв'язок стадіону було зроблено оголошення з приводу расистських образ.


Як повідомляє El Mundo, Васкес також вступив у суперечку з фанатами «Валенсії».


"Так не робиться, ти, сраний расист!" – сказав захисник "Реала" комусь на трибуні.

Після матчу Васкес назвав поведінку вболівальників «Валенсії» неприйнятною і закликав вжити заходів щодо боротьби з расизмом.


«2023 року ми зіткнулися з тим, що важко пояснити. Присутність расизму на футбольному полі неприйнятна, необхідно вжити серйозних заходів.


Вінісіус – гравець, на якому найбільше фолять у Ла Лізі, але потім його намагаються спровокувати та вивести з гри, його зовсім не захищають», – сказав Васкес.