17 травня 2023 20:52

Гол Ярмоленка допоміг "Аль-Айну" здобути розгромну перемогу в 1/2 фіналу Кубка ліги: ще один м'яч українця не зарахували

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров завдяки голу Андрія Ярмоленка у першому півфінальному матчі Кубка ліги з Аль-Насром (4:1) зробив серйозну заявку на фінал.


Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко розпочав поєдинок з Аль-Насром у стартовому складі та провів на полі 87 хвилин. На 58-й хвилині його команда отримала право пробити пенальті та до м'яча підійшов саме Андрій.

Ярмоленко сильним ударом у лівий верхній кут відправив м'яч у протилежний бік від голкіпера. Це взяття воріт виявилося вже 12-м для нашого вінгера.


За десять хвилин перевагу господарів поля подвоїв Матіас Паласіос, а на 77-й хвилині Суфіан Рахімі довів рахунок до розгромного. Варто зазначити, що на 82-й хвилині Ярмоленко забив ще раз у ворота Аль-Насра, але арбітр відмінив це взяття воріт через офсайд.

Вже доданий арбітром час футболістам Аль-Насра вдалося забити гол престижу, автором голу став півзахисник Адель Таарабт. Після чого ще одне взяття воріт оформив Суфіан Рахімі.


Ярмоленко цього сезону провів 32 матчі у футболці Аль-Айна, в них він зумів забити 12 голів і зробити шість асистів.

Ребров очолив Аль-Айн улітку 2021 року. У першому своєму сезоні український фахівець допоміг команді виграти чемпіонат ОАЕ та Кубок ліги. А ось нинішній сезон Аль-Айн завершив на другому місці, програвши три очки Аль-Ахлі.

Півфінальний матч у відповідь між Аль-Айном і Аль-Насром пройде 21 травня і почнеться о 18:35 за київським часом.