16 травня 2023 15:48

Фердинанд про Каррагера, який назвав його "клоуном": "Кльово говорити різні речі заради кліків, але я не розумію, чому він виступив так агресивно"

Ріо Фердінанд відреагував на слова Джеймі Каррагера, який назвав його «клоуном».


У першому півфіналі Ліги чемпіонів "Інтер" обіграв "Мілан" (2:0). На 31-й хвилині матчу головний арбітр Хесус Хіль Мансано призначив пенальті у ворота «росонері» після того, як Лаутаро Мартінес упав у штрафному майданчику після контакту із Симоном К'єром. Після перегляду відеоповтору суддя скасував своє рішення.

Колишні футболісти збірної Англії Ріо Фердінанд та Стівен Джеррард заявили, що пенальті був. Екс-захисник "Ліверпуля" Джеймі Каррагер сказав в ефірі CBS Sports: "Ті, хто думають, що він був, просто клоуни".


«Чи знаєте ви, що таке безумство? Він друг мого шоу. Щоразу, коли я його бачу, я відчуваю кохання, я люблячий хлопець. Ми обіймаємось, тиснемо руки і сміємося.


Кльово говорити різні речі заради кліків. Але я не розумію, чому він виступив так агресивно. Це ворожа енергія, я не розумію. Він був у моєму шоу, ми бачимося, все у нас круто. Він носив мої бутси.


Можливо, тому, що це був тиждень Залу слави АПЛ, це єдине, про що я можу думати. Ми з ним класні, іноді пишемо то тут, то там, і я просто не розумію, чувак. У мене є лише хороша енергія для нього.

Я сприймаю це як жарт, але те, як чоловік поводиться, – його особиста справа. Я говорю, що все нормально, але коли ми побачимося, мені потрібно знову перевірити його енергію», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» у підкасті Vibe with Five.