14 травня 2023 23:05

"Тоді його поважатимуть": Циганик дав пораду Циганкову, навівши як поганий приклад слова Селезньова

Український журналіст та коментатор Ігор Циганик прокоментував дії українського півзахисника Жирони Віктора Циганкова, який не може забити гол за каталонську команду тривалий час.


Останній м'яч за Жирону Віктор Циганков забив четвертого березня у матчі з Хетафе (3:2). Ігор Циганик висловився про безгольову серію українського вінгера каталонської команди, навівши як приклад історію з відомим нападником Євгеном Селезньовим.


«Колись у Селезньова брали інтерв'ю: «Женя, як зіграли?». Він відповів: "Я не знаю, я свій гол забив". Це погана історія. Головне, щоб він думав про команду. Те, як Циганков грає з Кастельяносом, як вони допомагають один одному, як обіграли Реал (4:2). Команда йде, команда пре!»


Також журналіст додав, що Циганков не зобов'язаний забивати у кожному поєдинку, а має більше акцентуватись на грі на команду.


«Не треба думати та фокусуватися на своїх особистих діях. Це неправильно, це командна гра. Він повинен розуміти та працювати на команду, тоді його поважатимуть. Якщо його поважатимуть, зростатиме його авторитет. Не треба думати, що він має забити в кожному матчі», – сказав Циганик у коментарі ютуб-каналу Footballhub.