12 травня 2023 16:03

Лапорта веде переговори щодо Невеша, хоча Хаві хотів би інших гравців. Тренер "Барси" сумнівається, що опорник "Вулвз" впишеться у стиль команди

"Барселона" може підписати Рубена Невеша, хоча Хаві не хоче бачити його в команді.


Президент синьо-гранатових Жоан Лапорта досяг прогресу в переговорах про перехід півзахисника з «Вулверхемптону» незважаючи на те, що Хаві віддає перевагу іншим гравцям на цю позицію, повідомляє ESPN з посиланням на свої джерела.


Лапорта підтримує близькі стосунки із Жорже Мендешем, агентом Невеша, і хоче бачити Рубена у «Барселоні». Хаві сумнівається, що португалець впишеться у стиль гри його команди.


Пріоритетним варіантом посилення для Хаві є півзахисник "Реал Сосьєдад" Мартін Субіменді, але "Барса" відмовилася від угоди, оскільки за нього хочуть 70 млн євро. Джерела повідомили ESPN, що влітку "Барса" може знову спробувати підписати півзахисника "Фіорентини" Соф'яна Амрабата. Гравець, контракт якого з італійським клубом розрахований до літа 2024 року, хотів би приєднатися до «Барси», проте останніми тижнями інтерес каталонців до Амрабату знизився. Лапорта продовжує працювати над угодою щодо Невеша.


Зазначається, що Мендеш, який представляє інтереси багатьох гравців «Барселони» та допоміг клубу підписати Адама Траоре минулої зими, може відіграти ключову роль у зниженні ціни на Невеша.


Повідомлялося, що «Вулверхемптон» запропонував «Барсі» Невеша та 30 млн євро за Ансу Фаті.