12 травня 2023 08:40

Алегрі про 1:1 з "Севільєю": "Юве" добре постарався заради заслуженої нічиєї. Все залишається на матч у відповідь, хочемо вийти у фінал"

Массиміліано Алегрі висловився про нічию «Ювентуса» та «Севілью» в 1/2 фіналу Ліги Європи.


«Аж до голу «Ювентус» добре рухав м'яч, але коли ми дісталися до воріт, ми припускалися занадто багато помилок. У контратаках нас зненацька ловили, бо ми залишали простір. Хлопці добре постаралися, щоб відігратися і домогтися заслуженої нічиєї, яка залишає все на матч у відповідь.

Коли гра йде на половині суперника, Погба – визначний гравець. Якби він був в оптимальній формі, я, звичайно, ставив би його в стартовий склад кожну гру. Цього вечора він зробив дуже важливий внесок.

За всі роки кар'єри я ніколи не обговорював суддів. Скажу лише, що я привітав свою команду з тим, що вони не дозволили інциденту [з контактом Рабйо та Баде] вплинути на них, вони зберегли спокій і за кілька хвилин знову повернулися до гри. Судді оцінять, пенальті це чи ні, ми не можемо витрачати на це сили. У нас було досить неприємних інцидентів цього сезону, ми можемо тільки мовчати і зосередитися на нашій роботі.

"Севілья" дуже добре оборонялася, була дуже агресивною, а їхні форварди бігли в пресинг як божевільні. Ми знаємо, що можемо нашкодити супернику, у відкритій грі, а матч у відповідь триватиме 95 хвилин, можливо, навіть 120. Ми хочемо вийти у фінал», – сказав тренер «Ювентуса».