11 травня 2023 09:32

Вiктор ЛЕОНЕНКО: "Шева заграв у "Челсі"? Заграв у "Динамо" після "Мілану"? Ніде не заграв"

Екс-форвард Динамо Віктор Леоненко висловив свою думку, чому нападник Зорі Назарій Русін не зміг проявити себе за роки виступів у біло-синій футболці.

Віктор Леоненко поділився припущеннями, чому нападник Зорі Назарій Русін не заграв свого часу до Динамо.

«Дехто розучує, в деяких не вірять, як ми бачимо. Деякі тренери не вгадують, таке буває. Не кожен добрий футболіст може заграти в Динамо, бо там вимагають треба не треба. Не кожен може витримати».


Як приклад, експерт згадав випадок із Олегом Матвєєвим. На початку дев'яностих нападник пішов із Динамо, де особливо ніяк не виявив себе. Однак у сезоні 1996/97 став найкращим бомбардиром чемпіонату України у складі Шахтаря (21 гол).


«Коли вони йдуть, стають лідерами в інших командах. Причому багато хто. Наприклад, Матвєєв. У «Динамо» було складно. А вміє хлопець усе. Став найкращим бомбардиром».


Леоненко не виключає і варіант, за якого Русін зараз проводить найкращий сезон у кар'єрі.


«Може бути ще один варіант – найкращий сезон. Поки що ніхто не може зрозуміти, чому Зоря з футболістами, які, в принципі, не футболісти, так можна сказати. Один там не підійшов, інший не підійшов. Зібрали потроху звідусіль, і команда грає».

Також колишній динамівець згадав історію з Андрієм Шевченком, який ніде не зміг показати свої найкращі якості після відходу з Мілана.


«Ось простий приклад, Шева заграв у Челсі? Шева заграв у Динамо після Мілану? Ніде не заграв. І не кажи, що він старий…вагу набрав, пив, курив... Є свої клуби знаходять, а іноді просто не реально. Ось і все», – написав Леоненко у своєму телеграм-каналі.