10 травня 2023 22:16

Бебето та Ромаріо, які стали політиками у Бразилії, влаштували публічну сварку у ЗМІ

Чемпіони світу 1994 року у складі збірної Бразилії, Ромаріо та Бебето, які кілька років тому стали політиками у себе на батьківщині, влаштували публічну сварку в ЗМІ.


«Зрадник. Він був моїм найбільшим другом, але більше не є. Він зрадив мене у політиці. Він зіскочив із гілки. Є деякі речі в житті, які я вважаю незмінними, у політиці та поза нею, але коли таке трапляється з людиною, яка тобі завжди імпонувала і з якою у тебе дружні стосунки, це сумно», — сказав Ромаріо у підкасті Podcast do Garotinho.


Хто він такий, щоб називати мене зрадником? Ромаріо старіє, і я думаю, що він стає склеротиком, каже багато нісенітниці. Я зробив чесну кар'єру у футболі та політиці, я ніколи не брав участі в підкилимних іграх. Він егоїст, він завжди думав лише про себе», – цитує відповідь Бебето UOL.


Зазначимо, що у 2017 році колишні футболісти увійшли до центристської партії «Подемос», але пізніше їх шляхи розійшлися. Ромаріо, сенатор від Ріо-де-Жанейро, приєднався до ліберальної партії Жаїра Болсонару у 2021 році, а Бебето, колишній депутат від Ріо-де-Жанейро, є членом робочої партії Лули, яка повернулася до влади на останніх президентських виборах.