9 травня 2023 22:54

Мюллер влітку може піти з "Баварії", якщо не отримуватиме від Тухеля більше ігрового часу

Томас Мюллер може залишити «Баварію» влітку, повідомляє Bild.


33-річний німець є лише другим вибором для головного тренера Томаса Тухеля, й наразі сумнівно, що ситуація зміниться в наступному сезоні.

Футболіст не бажає завершувати кар’єру, а хоче грати мінімум до 2024 року.

Через втрату місця в стартовому складі цей сезон може стати останнім для Мюллера в «Баварії». Якщо ситуація не зміниться, він хоче перейти в клуб, який бореться за титули. Можливо, це навіть буде інша команда Бундесліги. Однак гравець ще не розмовляв з цього приводу з керівниками клубу.

Окрім браку ігрового часу, Мюллеру також не вистачає вдячності від клубу. Він втомився доводити свою цінність для команди вже дев’ятому тренеру «Баварії».

Мюллер поки не вів переговорів з іншими клубами, проте в нього є дві пропозиції зі США. Також ним цікавляться в Саудівській Аравії. Але перехід до екзотичної ліги для завершення кар’єри - лише альтернатива для Мюллера. Він більше зацікавлений у тому, щоб знову змагатися за титули у найкращих клубах Європи. Бажано, у «Баварії». Але якщо Тухель на нього не розраховуватиме, то в іншому місці.

Мюллер грає за «Баварію» з 2009 року. На його рахунку 234 голи та 255 асистів у 663 офіційних матчах. Він здобув з командою 11 чемпіонств, виграв 2 ліги чемпіонів та 6 Кубків Німеччини.

В поточному сезоні Мюллер провів 2 089 хвилин на полі у 37 матчах, забив 7 голів та зробив 11 асистів.