8 травня 2023 19:21

Платіні: "Ювентус"? Історії кохання не живуть двічі"

Колишній президент УЄФА Мішель Платіні, з якого швейцарське правосуддя зняло звинувачення у шахрайстві через шість років після початку розслідування (це була «змова з метою мого усунення», як запевняє Платіні), не шукає шляхів для повернення у футбол. Власник трьох "Золотих м'ячів" виключив можливість попрацювати в "Ювентусі", який переживає черговий проблемний період.


"Ювентус"? Ні, не думаю. Шансів мало. «Ювентус» ніколи не пропонував мені посаду в керівництві, та й повертатися сюди після тридцяти років немає сенсу. Історії кохання не живуть двічі. І я дуже мало стежу за італійським футболом», – сказав Платіні в інтерв'ю La Stampa.


Також Платіні розкритикував нинішнього президента ФІФА Джанні Інфантіно та свого наступника, голову УЄФА, словенця Олександра Чеферіна, переобраного минулого місяця.


«Фінансовий фейр-плей? Запитайте УЄФА. Президенту УЄФА Чеферіну важко забезпечити дотримання цих правил, оскільки його головною опорою є емір «ПСЖ» Нассер Аль-Хелаїфі. Узурпатори. Суперліга? Рано чи пізно це станеться», - заявив Платіні.