8 травня 2023 13:00

"Виплакатися, проаналізувати та повернутися". Левченко розповів про ситуацію, яка завдала йому болю

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко, який зараз є головою профспілки футболістів Нідерландів, відреагував на виліт свого колишнього клубу Гронінгена з Ередівізі.


Учора, 7 травня, екс-команда Євгена Левченка зіграла внічию з Гоу Ехед Іглс (1:1) та втратила навіть теоретичні шанси на збереження прописки в елітному дивізіоні чемпіонату Нідерландів.

Левченко зізнався, що до останнього вірив у те, що Гронінген зможе залишитися в еліті, але сподівається. Що команда швидко повернеться до Ередивізії і стане ще сильнішою.

«Моє серце разом із усіма вболівальниками Гронінгена. До самого кінця я думав (сподівався), що Гронінген упорається із завданням. Боляче.

Виплакатися, проаналізувати та повернутися до вищої ліги якнайшвидше. Сильніше, ніж будь-коли. Ніщо не переможе Гронінген», - написав Левченко у своєму інстаграмі.

Після 31-го зіграного матчу Гронінген набрав 18 очок і посідає передостаннє місце у турнірній таблиці за три тури до закінчення першості Нідерландів. На 16-му місці йде Ексельсіор із 28 пунктами в активі.

Нагадаємо, що Левченко виступав за «зелено-білих» у період із 2005 по 2009 роки. Також у Нідерландах Євген грав на Камбюр, Вітес, роттердамську Спарту, Віллем II та Хелмонд Спорт.