7 травня 2023 11:29

Мессі перейде в клуб із Саудівської Аравії разом із Бускетсом та Альбою. Лео більше не хоче грати під тиском, "Барса" з ним не спілкувалася

Лео Мессі може переїхати до Саудівської Аравії разом із Серджі Бускетсом та Жорді Альбою.


Як пише Diario Sport, ще три місяці тому аргентинець був категорично проти переїзду до Саудівської Аравії, але на даний момент такий розвиток подій виглядає найімовірнішим. Після роздумів Лео змінив плани. Він хоче продовжувати грати, але реалістично оцінює свій стан і розуміє, що вже навряд чи зможе виступати на найвищому рівні.


Мессі виграв усі трофеї у світовому футболі, і він більше не хоче ставити себе у становище, де на нього давитимуть і вимагатимуть нових перемог. Зараз він більшою мірою думає про майбутнє, ніж про сьогодення, і воліє дуже великий контракт і тихе сімейне життя обов'язки щонеділі боротися за три очки.


Мессі думав про перехід до «Барси», але його навряд чи вдасться здійснити через поганий фінансовий стан клубу. За даними джерела, це "мрія, далека від реальності". Мессі не хоче знову проходити через стрес, подібний до того, що він випробував, коли був змушений покинути «Барсу». На даний момент клуб не вдався до повернення Лео, а президент «Барси» Жоан Лапорта жодного разу не спілкувався з форвардом на цю тему.


Зазначається, що Мессі поїде до Саудівської Аравії не один, а в компанії Серджі Бускетса та Жорді Альби. Лео хоче, щоб у новій обстановці його оточували люди, яким він довіряє. У ході нещодавньої поїздки до Саудівської Аравії у статусі посла країни з туризму Лео показали будинки, в яких вони з Бускетсом та Альбою зможуть жити, та школи, куди зможуть піти їхні діти.


На даний момент Мессі не цікавить, хто гратиме в його новій команді чи тренуватиме її. Йому важливіші якісні умови життя.


Бускетс та Альба знають про цей план, вони вже дали згоду на переїзд. За сезон у Саудівській Аравії вони запрацюють утричі більше, ніж за рік у «Барсі». При цьому Серджі знає, що зможе залишитися в каталонському клубі лише якщо знизить зарплату на 40%.

Наразі йдеться про те, що Мессі, Альба та Бускетс укладуть із одним із саудівських клубів контракти за схемою «1+2».