6 травня 2023 23:39

"Спеція" програла "Кремонезе" у битві за виживання: Коваленко вийшов на заміну наприкінці поєдинку

Український півзахисник Віктор Коваленко, який виступає за Спецію, вийшов на заміну наприкінці сьогоднішнього виїзного поєдинку 34-го туру італійської Серії А проти Кремонезе (0:2).


Український хавбек гостей Віктор Коваленко вийшов на заміну на 78-й хвилині зустрічі замість півзахисника Сальваторе Еспозіто за рахунку 0:2.

Рахунок у поєдинку на 41-й хвилині відкрив форвард Кремонезе Даніель Чіофані, який скористався помилкою захисників Спеції, вийшов на ударну позицію та пробив у кут воріт польського голкіпера Бартоломея Драговскі.

На 77-й хвилині мексиканський захисник господарів Йохан Васкес ударом головою замкнув навіс чилійського хавбека Пабло Гальдамеса зі штрафного та встановив остаточний рахунок.


27-річний Коваленко провів у поточному сезоні 18 матчів, у яких зробив одну результативну передачу. Віктор виступає за спецію на правах оренди з Аталанти до кінця поточного сезону.

Спеція зіграла 34 поєдинки, набрала 27 очок і посідає 17 місце у турнірній таблиці Серії А, випереджаючи Верону, яка йде у зоні вильоту, за особистими зустрічами. Кремонез наблизився до «орлятів» на відстань трьох залікових пунктів.

У наступному турі чемпіонату Італії команда Коваленка прийме Мілан у суботу, 13 травня.