5 травня 2023 18:21

Ведучий хавбек збірної України U-21 повернувся до тренувань після травми: він зможе зіграти на Євро-2023

Півзахисник донецького Шахтаря Дмитро Криськів після травми приєднався на тренуваннях до загальної групи гравців та готується разом із усіма до гри проти ФК Олександрія.


Дмитро Криськів зазнав серйозної травми 12 квітня під час матчу Шахтаря проти ФК Львів у рамках чемпіонату України – футболіст залишив поле на ношах.


Збоку все виглядало справді жахливо і здавалося, що один із лідерів молодіжної збірної України не зможе допомогти команді Руслана Ротаня на чемпіонаті Європи.


Сьогодні, 5 травня, стало відомо, що Криськів повернувся до тренувань у загальній групі футболістів Шахтаря, які готуються до матчу 25 туру, 7 травня, чемпіонату країни проти ФК Олександрія. Тому вболівальникам «молодіжки» не варто переживати, що Криськів пропустить Євро-2023, що стартує 21 червня.


Біговою роботою займався півзахисник Шахтаря Іван Петряк, проте, а голкіпер Дмитро Різник тренувався індивідуально.


Петряк зіграв у нинішньому сезоні за Шахтар у всіх турнірах 28 матчів, забив два голи та віддав дві результативні передачі.

У поточному сезоні 22-річний Криськів у складі донецької команди провів 16 матчів у всіх турнірах, у яких забив шість м'ячів та зробив чотири результативні передачі.

Нагадаємо, що суперниками молодіжної збірної України на груповому етапі Євро-2023 будуть однолітки з Іспанії, Хорватії та Румунії.


Фото - ФК "Шахтар"