5 травня 2023 16:58

"Не треба чіпати Мессі, що б він не робив. Я люблю його, ми його не заслуговуємо". Тренер "Нанта" Комбуаре про конфлікт ПСЖ та Лео

Екс-гравець та тренер «ПСЖ» Антуан Комбуаре підтримав Ліонеля Мессі.


Раніше паризький клуб усунув аргентинця на два тижні за поїздку до Саудівської Аравії без дозволу. Він пропустить матчі проти «Труа» та «Аяччо».


«Найбільше мене турбує те, що відбувається лінчування. Мене це дратує. Я завжди казав: не треба чіпати Мессі. Хоч би що він робив.


Мені подобається цей гравець. Мені начхати, коли кажуть, що він не бігає полем. Якби у мене в команді був Мессі, я порадив би йому залишатися попереду, ніколи не захищатися. Я хотів би бачити, як він отримує задоволення, сяє. Це моя думка, думка ентузіаста.


Мені шкода, що зараз відбувається таке. Ми не чіпаємо Мессі. Я ж зрозуміло говорю, по-французьки? Ми не чіпаємо Мессі! Я закоханий у цього гравця.


Мессі збирається піти? Я щасливий, ми його не заслуговуємо. Я люблю Мессі. Ми не чіпаємо Мессі, розумієте? Дякую, Мессі! Я б заплатив за те, щоб подивитися, як він грає! – сказав тренер «Нанта».