4 травня 2023 22:30

"Жирона" з Циганковим здобула третю перемогу поспіль у Ла Лізі: Віктор узяв участь у всіх голах своєї команди

У матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії каталонська Жирона обіграла на своєму стадіоні «Монтіліві» Мальорку (2:1). Український вінгер господарів Віктор Циганков взяв участь у обох голах своєї команди.


Віктор Циганков вийшов у стартовому складі Жирони на поєдинок із Мальоркою. Український вінгер кілька разів намагався загострювати гру, віддаючи передачі вперед, але злагоджено діяв захист гостей.


Коли здавалося, що перші 45 хвилин завершаться без голів, Жірона вийшла вперед. Віктор Циганков виконав подачу з лівого флангу, а захисник господарів поля Бернардо виявився найспритнішим перед воротами суперника і потужним ударом від перекладини відправив м'яч у сітку воріт Мальорки.


На 58-й хвилині Мурікі зрівняв рахунок, але арбітр скасував взяття воріт через положення поза грою. Однак форвард збірної Косова все ж таки забив сьогодні – на 79-й хвилині він допоміг Мальорці зрівняти рахунок влучним ударом з пенальті.


Але останнє слово у поєдинку сказав форвард Жирони Кастельянос, який ударом головою після подачі з флангу вирвав перемогу для каталонської команди.


Зазначимо, що Циганков залишив поле на 90 хвилині зустрічі.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Жирони над Мальоркою з рахунком 2:1.