4 травня 2023 18:10

Невілл про "Челсі": "Вони здатні боротися за топ-3. Потрібен сильний тренер, який контролює роздягальню і не дозволяє втручатися керівництву"

Гарі Невілл вважає, що "Челсі" здатний боротися за трофеї після зміни головного тренера.


Очікується, що клуб наступного сезону може очолити Маурісіо Почеттіно.

«Я дійсно думаю, що хтось сформує з них гідну команду і побореться за топ-4 та трофеї. Думаю, вони здатні виборювати топ-3.

Це представляє гру проти «Арсеналу» у ще гіршому світі. Люди подумають, що я збожеволів після того, що ми побачили у вівторок, але ще гірше те, що гравці опустилися до такого рівня.


Ми бачили це минулого сезону з «Манчестер Юнайтед» при Ральфі Рангніку. "Челсі" просто здався, і їх це зовсім не турбує. З таким самим успіхом вони могли й не виходити на поле. Якби вони набрали 42 очки і були в безпеці, можна було б дати їм спокій і зіграти молодіжкою.


Я думаю, "Челсі" може провести гідний сезон.

Вони були шоковані, але команду можна відродити призначенням сильного тренера, який зможе контролювати роздягальню і припиняти втручання власників», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».


Після 34 турів АПЛ «Челсі» посідає 12-е місце у турнірній таблиці, маючи матч у запасі. Після повернення Френка Лемпарда «сині» програли усі 6 із 6 матчів у всіх турнірах.