4 травня 2023 09:28

"Повітряна тривога зіграла нам на користь": Вірт прокоментував поразку "Вереса" від "Зорі"

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт поділився думкою про вчорашній матч 24-го туру української Прем'єр-ліги проти луганської Зорі (0:1).



Верес учора програв Зорі у виїзному поєдинку 24-го туру чемпіонату України, що відбувся у Києві (0:1). Гості з 19-ї хвилини грали у меншості після вилучення голкіпера Вадима Ющишина.

Головний тренер рівненської команди Юрій Вірт поділився думкою про зустріч на післяматчевій пресс-конференції.


«Видалася важка гра. До 19-ї хвилини була рівна гра. Коли ми розуміли, що суперник більше володітиме м'ячем, але нав'язували боротьбу. Вилучення зіграло свою роль і вплинуло на характер гри.


Ми сьогодні зіграли дуже дисципліновано. Не пригадаю у Зорі багато стовідсоткових моментів. Знову не доопрацювали на стандарті, пропустили гол», – сказав Вірт.

На 71-й хвилині поєдинок було перервано через сигнал повітряної тривоги у Києві. Вірт вважає, що вимушена пауза допомогла Вересу.


«Повітряна тривога зіграла нам на користь. Футболісти відпочили, відновили сили і в останні двадцять хвилин ми атакували, пресингували та створили стовідсотковий момент, коли з двох метрів Балан пробив у штангу. Якби забили – утримали б нічию», – зазначив Вірт.