3 травня 2023 12:41

Бускетс - про майбутнє: "Мені воно більш-менш ясне, скоро я повідомлю тренера про своє рішення"

Півзахисник та капітан «Барселони» Серхіо Бускетс прокоментував перемогу в матчі 33-го туру Ла Ліги з «Осасуною» (1:0), а також висловився про своє майбутнє.


«У першому таймі у нас не все було добре. Вони замкнулися в обороні, і це застало нас зненацька. І нехай зрештою ми не були ефективними, гол все ж таки був забитий.

Рішення результатів матчів? Ми провели дуже гарний сезон. Ми були сильною командою та багато матчів зіграли на нуль. І хоча іноді нам було важко довести якийсь матч до перемоги, ми були гідні цього.

Гра з де Йонгом? Я почуваюся дуже добре з ним. Коли грає Френкі, ми дуже добре доповнюємо один одного. Гра в захисті? Коли ви маєте перевагу, краще уникати ризиків, і ми це дуже добре вміємо. Команда надала мені велику підтримку. Наші гравці перемагали у єдиноборствах, також не можна забувати про гру нашого голкіпера.

Моє майбутнє? Мені це більш менш ясно. Зараз у нас є кілька вихідних, і коли я повернуся, я ухвалю рішення. Коли я повернуся, я поговорю з тренером і повідомлю його про своє рішення», — наводить слова Бускетса Marca.