3 травня 2023 00:01

"Якщо Реброву дадуть гравців, він знищить Азію": фани "Аль-Айна" винесли вотум довіри до українця

Абсолютна більшість уболівальників Аль-Айну хочуть наступного сезону бачити українця Сергія Реброва головним тренером команди. Це підтверджують дані голосування у мережі.


Твіттер-канал Alain_stats, який спеціалізується на статистиці та історії Аль-Айну, запустив голосування серед уболівальників із запитанням:

«Хотіли б ви, щоб Сергій Ребров залишився тренером Аль-Айна наступного сезону?».

У цьому голосуванні, запущеному другого травня, взяли участь вже понад п'ятсот осіб. 72 відсотки респондентів відповіли на запитання позитивно.

Також під постом у твіттері з опитуванням деякі фанати Аль-Айна залишили свої коментарі на підтримку Реброва. Деякі фани припускають, що з посиленим складом команда зможе добре виявити себе наступного сезону восени в Лізі чемпіонів АФК.

MOHAMMED: "Звичайно, якщо йому дадуть гравців, він знищить Азію";

rashidalshamsi6: "Тренер, який зробив все можливе, витягнув слабку команду з посередніми гравцями і зміг конкурувати";

soudalshamsi3: "Найголовніше, щоб клуб продав баласт";

ainaawe: "Нехай Сергій продовжує".

Знайшлася і пара скептичних коментарів з посиланням на можливе повернення до клубу хорватського тренера Зорана Маміча, який працював у команді з 2017 до 2019 року.

almarzouqi_7: "Питання складне, можливо, клуб хоче Зорана"

ALIALBLUSHI_10: "Ні, я сподіваюся, я сподіваюся, що Зоран повернеться".

Нагадаємо, що контракт Реброва з Аль-Айном закінчується 30 червня 2023 року. Спеціаліст є головним кандидатом на посаду головного тренера національної збірної України.

Аль-Айн із Ребровим за два тури до фінішу чемпіонату ОАЕ посідає друге місце у турнірній таблиці та відстає від лідера Аль-Ахлі на два пункти.
Команда також має шанс виграти Кубок ліги. У півфіналі Аль-Айн зіграє з Аль-Насром. Матчі пройдуть 17 та 21 травня.