2 травня 2023 18:01

Ребров не став найкращим тренером місяця в ОАЕ: українця обійшов колега, якого наставник "Аль-Айна" нещодавно розгромив

Професійна ліга Об'єднаних Арабських Еміратів оголосила переможців щомісячної премії «Кращі» за квітень. Серед претендентів був український тренер Сергій Ребров.


Ліга ОАЕ назвала переможців щомісячної нагороди ADNOC Pro League Best у категоріях «Найкращий гравець», «Найкращий воротар» та «Найкращий тренер» за квітень.

Найкращим тренером місяця став наставник Дібби Хассан Аль-Абдулі, який обійшов у голосуванні Сергія Реброва (Аль-Айн) та Арно Бюйтенвега (Аль-Ахда).

Нагадаємо, що на початку березня підопічні українського тренера розгромили Діббу з рахунком 3:0.

Найкращим гравцем квітня став нападник Аль-Айна Коджо Лаба, а найкращим голкіпером Халід Ейса (Аль-Айн), повідомляє офіційний сайт Ліги ОАЕ.

Команда Реброва продовжує боротьбу цього сезону за Кубок ліги, у півфіналі їм протистоятиме Аль-Наср Дубай (17 та 21 травня).
Також Аль-Айн за два тури до кінця ще зберігають шанси на тріумф у чемпіонаті ОАЕ – від лідера Аль-Ахлі вони відстають на три очки.
Найближчим туром Ліги ОАЕ команда українця зіграє на виїзді з клубом Аль-Васл. Поєдинок відбудеться сьомого травня та розпочнеться о 20:00 за київським часом.