2 травня 2023 08:14

"Манчестер Сіті" готовий розглянути пропозиції щодо Бернарда Сілве

«Манчестер Сіті» готовий розглянути пропозиції щодо купівлі Бернарду Сілви від інших клубів. У послугах гравця зацікавлені «ПСЖ» та «Барселона», повідомляє 90min.

За інформацією джерела, «Сіті» готовий продати португальця приблизно за 85 млн. євро. Боси клубу не заважатимуть відходу португальця в літнє трансферне вікно, якщо футболіст попросить продати його в інший клуб.


Повідомляється, що у придбанні гравця зацікавлені «ПСЖ» та «Барселона». 28-річний вінгер вважає за краще попрацювати під керівництвом Хаві. У той же час «ПСЖ» – великі шанувальники Бернарда і готові боротися за нього до кінця.


Минулого літа Сілва хотів залишити «Сіті» та перейти до «Барселони», але клуб не дав йому дозволу на це. Каталонці також робили запит щодо гравця в січні, але «Сіті» знову наполягав на тому, що португалець залишиться в їхній команді принаймні до літа.


У поточному сезоні на рахунку Сілви 47 матчів за «городян» у всіх турнірах, у яких він відзначився п'ятьма голами та шістьма результативними передачами.


Контракт гравця з манчестерським клубом діє до кінця червня 2025 року. Трансферна вартість футболіста за даними інтернет-порталу Transfermarkt - €80 млн.