29 квітня 2023 13:53

"Зінченко лише сприяв труднощам "Арсеналу": легенда МЮ знову незадоволена українським захисником

Фото - ua.depositphotos.com


Легенда Манчестер Юнайтед Гарі Невілл розкритикував Олександра Зінченка та інших лідерів Арсеналу за провали в останніх матчах чемпіонату Англії.


Футбольний експерт Гарі Невілл вважає, що Олександр Зінченко та інші старші футболісти Арсеналу не змогли у вирішальний момент повести команду за собою.


Примітно, що легендарний футболіст раніше вже заявляв, що не вважає українця лідером, а також закликав його та інших зірок зібратися наприкінці сезону.


«Едегор та Зінченко – це великі професіонали. Однак, чи були вони лідерами у важливий момент? Молоді гравці потребували керівництва. Насправді вони сприяли труднощам, з якими стикалася команда».


Легенда Манчестер Юнайтед заявив, що абсолютно всі лідери провалилися наприкінці сезону.


«Джака з Ліверпулем (2:2), гра Партея в останніх іграх, через Зінченка теж пропустили гол із червоними і, можливо, з Вест Хемом (2:2). Для Едегора найскладнішою стала зустріч із Ман Сіті (1:4). У матчі із Саутгемптоном (3:3) Зінченко став збирати команду в коло, а Едегор сказав: «Розходьтеся».

Невіл підсумував своє розчарування.

«Ті чотири гравці, які є лідерами у цій команді, не змогли у необхідний момент згуртувати молодих футболістів, зберегти їх спокій та зібраність. Для мене це було очевидно останні кілька тижнів», – сказав експерт у коментарі The Overlap.