29 квітня 2023 09:11

"Жахливий вечір Коваленка": італійська преса незадоволена українцем у програному матчі "Спеції"

У п'ятницю, 28 квітня, у поєдинку 32-го туру італійської Серії А Спеція на своєму стадіоні програла Монце з рахунком 0:2. Український хавбек господарів Віктор Коваленко провів на полі майже годину.


Віктор Коваленко вийшов в основному складі Спеції та був замінений на 58-й хвилині. Італійська преса оцінила дії українського півзахисника у матчі проти Монці, розкритикувавши за втрачені моменти та пропущений перший м'яч.


Numero-Diez – 5.0


«Віддав м'яч голкіперу за нічийного результату, навіть був близький до того, щоб забити у свої ворота. Він також не встигає перехопити Чуррію в моменті з голом суперника, залишаючи свободу для удару».

Сalciomercato – 3.0

"Жахливий вечір, він не забив два м'ячі у порожні ворота, а потім міг вразити власні ворота".


СalcioSpezia – 4.5


«Запорол можливість з кутового, а незабаром пробив голкіпера Ді Грегоріо на самоті перед воротами. На початку другого тайму він ризикував забити гол головою у свої ворота: його врятувало диво у виконанні воротаря Драговського. Відразу після цього Семплічі у розпачі змінив його».

СittadellaSpezia – 4.5


«Він втратив два чудові шанси, а потім забув про Чуррію, який відкрив рахунок у матчі. І все це за перші двадцять хвилин матчу, після чого він ще ризикує забити м'яч у свої ворота».