27 квітня 2023 23:11

Ярмоленка прирівняли до двох екс-зірок "Барселони": в ОАЕ виділили українця напередодні фіналу Кубка президента

Вінгера Аль-Айна Андрія Ярмоленка вважають однією з ключових фігур фіналу Кубка президента ОАЕ, в якому його команда зіграє з клубом Аль-Шарджа.


Напередодні фіналу Кубка президент Аль-Шарджа - Аль-Айн в ОАЕ проаналізували трійки футболістів, що атакують, в обох командах.


У складі Аль-Шарджі, на думку Emirates Today, ударною трійкою в атаці є:

Пако Аль Алькасер;


Кайо Лукас;


Жорже Джаніні.


«Алькасер привів свою команду до перемоги минулого року, забивши єдиний гол у фіналі з Аль-Вахдою (1:0), і наразі має сім голів у лізі. Крім того, є бразильський нападник Кайо. Він забив дев'ять голів у лізі, а Джаніні відправив у сітку супротивників п'ять м'ячів», – пишуть журналісти.


А ось так виглядає оптимальна трійка атаки Аль-Айна:


Коджо Лаба,

Суфіан Рахімі;


Андрій Ярмоленко.


«Лаба представляє ударну атакувальну силу у команді та очолює рейтинг бомбардирів першості з 26 голами. Його колега Рахімі забив поки що 11 голів. На рахунку Ярмоленка дев'ять голів у лізі», – наголосили експерти.


Примітно, що Abu Dhabi Sports Channel у своєму твіттері на постер з анонсом поєдинку поставило українського 33-річного вінгера Ярмоленка та Міралема П'янича.

Таким чином, Ярмоленко фактично протистоятиме двом екс-футболістам Барселони.


Алькасер виступав за каталонців з 2016 по 2018 рр.(50 матчів, 15 голів, вісім асистів);


П'янич грав за Барсу з 2020 по 2021 роки. (30 матчів).

Ярмоленко в нинішній кампанії провів за Аль-Айн 28 матчів у всіх турнірах, у яких забив дев'ять голів і віддав чотирьох асистів.

Матч Аль-Шарджа – Аль-Айн відбудеться у п'ятницю, 28 квітня. Гра розпочнеться о 18:25.