27 квітня 2023 18:52

"Арсенал" був безнадійний. Вони грали, як зграя зляканих кроликів. Справа в менталітеті". Морган про 1:4 від "МанСіті"

Пірс Морган висловився про поразку "Арсеналу" від "Манчестер Сіті".


Лондонська команда програла матч 33 туру АПЛ з рахунком 1:4.

«Ми втратили перевагу у два м'ячі над «Ліверпулем», ми втратили перевагу у два м'ячі над «Вест Хемом», щосили намагалися зрівняти рахунок із «Саутгемптоном», а тепер були повністю знищені «Ман Сіті».

Це чотири гри із чотирьох останніх. Це непросто сказати... Ми злилися.


Я справді думаю, що вся справа в менталітеті. У нас є здібності, у нас є талант, у нас є гравці, юнацький запал і енергія. Ми маємо все це. Я не думаю, що при персональному порівнянні хтось вважав, що гравці «Ман Сіті» набагато сильніші за гравців «Арсеналу». Чесно кажучи, у цьому матчі кожен гравець «Сіті» грав набагато краще, ніж футболісти «Арсеналу».


Найкращим прикладом було те, що цей Аканджі повністю нейтралізував Сака. Сака не завдав жодного удару за всю гру, а він один із найкращих гравців Європи. Мартінеллі не бив по воротах, як і Габріел Жезус. Ніхто з них цього не зробив. Парті не провів гарної гри, оборона була жахливою, Зінченко не провів гарної гри. Я міг би продовжувати. Вся команда, відверто кажучи, була безнадійною, і я справді думаю, що справа в менталітеті.

Я дивлюся на команду «Сіті», і навіть у тунелі вони нагадують мені команду Венгера, яка виборола титул у сезоні-1997/98, команду 2002 року, «Непереможних».


Пол Скоулз одного разу сказав, що в тунелі «Арсеналу» він звик бачити купу чемпіонів, які дивилися на нього. Минулої ночі «Арсенал» виглядав як перелякані кролики в тунелі, вони озирнулися і побачили групу чемпіонів, які дивилися на них.


Вони грали, як зграя зляканих кроликів. Вони грали з командою, яка не тільки є чинним чемпіоном, а й вірить, що вона заслуговує стати чемпіоном і збирається ним стати», – сказав телеведучий та вболівальник «Арсеналу».