27 квітня 2023 16:53

Відич: "Роналду розвивався багато років, був готовий пожертвувати всім, щоб досягти мрії. Руні б досяг більшого, якби був ближче до Кріштіану за менталітетом"

Неманя Відіч розповів, що відрізняє Кріштіану Роналду від Уейна Руні.


«Для мене досконалим був Кріштіану Роналду. Я пам'ятаю, коли він прийшов у клуб, він був хлопчиком, худеньким. Завжди намагався хитати. Він розвивався протягом багатьох років, тренувався, був готовий пожертвувати всім, щоб досягти своєї мрії.


Ви бачите Кріштіану в Instagram, всі ці кричущі речі, але він цього заслуговує. У 18, 19, 21 рік його менталітет полягав у тому, щоб старанно працювати, не ходити на вечірки, боротися за свою мрію, так що він заслуговує на все, що отримав. Уейн Руні, на мій погляд, зазнав невдачі в цьому плані.

Я думаю, що він міг би досягти набагато більшого, якби був ближчим за менталітетом до Кріштіана Роналда. Безперечно, це моє почуття. Фізично він був чудовий, та й технічно теж. Він чудовий партнер по команді на полі, він і Карлос Тевес, вони старанно працювали заради команди.


У якомусь плані вони [Руні та Роналду] схожі, однакові. Що підняло Кріштіану Роналду набагато вище, то це його настрій на те, щоб змінюватись, старанно працювати, удосконалюватись, забивати голи.


Я не кажу, що Уейн не мав менталітету, але він грав виключно за рахунок свого таланту. Він не вкладався у своє тіло, додаткові тренування, фізику», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» у підкасті Vibe with Five.