26 квітня 2023 13:24

Леау відмовив "Реалу" та "Челсі" - він хоче залишитися в "Мілані". Новий контракт усно узгоджений

Рафаел Леау відмовив "Реалу" та "Челсі" - він хоче залишитися в "Мілані".

Як стверджує La Gazzetta dello Sport, португалець хоче продовжити контракт із «Міланом». Термін чинної угоди вінгера з клубом розрахований до літа 2024 року.


Зазначається, що Леау вже відмовив «Реалу» та «Челсі», які були зацікавлені у його переході. З кожним днем оптимізм «Мілана» щодо нового контракту Рафаела зростає. Найважливішим чинником для футболіста залишається участь клубу у Лізі чемпіонів наступного сезону. Наразі «росонері» посідають 4-е місце в таблиці Серії А, набравши 56 очок. Стільки ж у «Роми», у «Інтера» – на 2 бали менше.


Головною перешкодою у переговорах залишаються умови, на яких буде виплачено штраф Леау за розірвання контракту зі «Спортінгом» в односторонньому порядку 2018 року. Сума складає близько 20 млн. євро.


Раніше повідомлялося, що «Мілан» та Леау досягли усної домовленості про новий контракт. Контакти між сторонами продовжуються, і вони відбуваються позитивно. Очікується, що клуб та гравець проведуть новий раунд переговорів після півфіналу Ліги чемпіонів проти «Інтера».

Леау вже деякий час тому прийняв остаточне рішення – незважаючи на інтерес Реала і Челсі, він хоче залишитися в Мілані.