22 квітня 2023 23:15

Валерій БОНДАР: "Коли граємо проти "Динамо" – це подвійна мотивація, але маємо що маємо, один бал в скарбничку"

Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар прокоментував нічию в матчі 22-го туру УПЛ проти «Динамо» (1:1).


— Звісно прикро, тим паче грали проти «Динамо». Ми завжди граємо на перемогу, а коли проти «Динамо» – це подвійна мотивація, але маємо що маємо, один бал в скарбничку.

— Відчувається протистояння «Динамо» та «Шахтаря» зараз? В цьому році команди дуже непростий футбол демонструють, не відчувається цієї впевненості, немає такого, що це «Динамо» - «Шахтар», команди, які борються за чемпіонство. Не було вогню такого протистояння, чи я помиляюся?

— Та я не знаю. На полі було дуже багато жовтих карток, думаю, це ви повинні робити за лаштунками саме Класичне, щоб не було як простий матч, а Класичне є Класичне.

Я думаю, що показали дуже гарний футбол з обох сторін. І нам, і їм був потрібен результат. Зіграли внічию, але це залежить від кожного з нас, від команд, від вас. Як ви підводите саме це Класичне і як рекламуєте.

— Ви були заряджені сьогодні, там з Волошиним на фланзі доволі так жорстко поспілкувалися, коли він лежав.

— Це емоції, не більше. Я поважаю суперника, поважаю кожного, проти кого граю.

— Йовичевич зазначив, що попереду у команди непростий календар, 8 фіналів чекає «Шахтар», ми розуміємо, наскільки ці поєдинки важливі, ви також дотримуєтися думки, що до останнього не буде зрозуміло, хто стане чемпіоном і все вирішиться в останньому турі?

— Я дуже сподіваюся, що все вирішиться набагато швидше. Все залежить від нас. Тільки ми можемо стати чемпіонами, якщо будемо демонструвати гарний футбол. Красивий, атакувальний футбол, який буде приносити нам результат, — сказав Бондар.