22 квітня 2023 00:14

Суперкамбек! "Арсенал" із Зінченком врятувався на 90-й у матчі з аутсайдером АПЛ

У п'ятницю, 21 квітня, відбувся матч 32-го туру чемпіонату Англії з футболу між клубами «Арсенал» та «Саутгемптон». Гра завершилась із рахунком 3:3.


Рахунок у матчі було відкрито на 1-й хвилині гри після грубої помилки Ерона Рамздейла. Карлос Алькарас спокійно перехопив передачу голкіпера та розстріляв ворота. Через 13 хвилин гості збільшили відрив – відзначився Тео Волкотт.


Після двох пропущених м'ячів український захисник «канонірів» Олександр Зінченко зібрав навколо себе партнерів та почав зводити їх. Це дало свої плоди – на 20-й хвилині відставання господарів скоротив Габріел Мартінеллі.


Зробити швидкий камбек не вдалося. Більше того, на 66-й «Арсенал» пропустив третій м'яч. Забив Дуже Чалета-Цар.


Тим не менш, все ж таки столичний клуб зміг відігратися. На 88-й хвилині Мартін Едегор вразив ворота «святих», а на 90-й Сака вирвав нічию.


Зінченко вийшов у стартовому складі «канонірів», провів на полі 72 хвилини, після чого був замінений на Едді Нкетіа. На 45+4 українець отримав жовту картку.


Наразі «Арсенал» все ще знаходиться на першому місці таблиці АПЛ. У команди 75 очок після 32 турів. Найближчий переслідувач «Манчестер Сіті» має 70 пунктів, проте у нього дві гри в запасі. У «святих» всього 24 очки. «Саутгемптон» посідає останнє 20-те місце в чемпіонаті. У «святих» всього 24 очки.


Чемпіонат Англії з футболу. 32-й тур


Арсенал – Саутгемптон – 3:3

Голи: Мартінеллі, 20, Едегор, 88, Сака, 90+1 – Алькарас, 1, Уолкотт, 14, Чалета-Цар, 66