21 квітня 2023 18:04
1

Рустам ХУДЖАМОВ: "Не розумію, за рахунок чого "Динамо" обіграє "Шахтар"

Колишній голкіпер "Шахтаря" і "Динамо" Рустам Худжамов поділився очікуваннями від очного матчу грандів в 22-му турі УПЛ (22 квітня):


"Сильна сторона "Шахтаря" полягає у тому, що вони можуть витягнути матч за рахунок індивідуальностей. "Гірники" у кожному матчі намагаються грати на перемогу.


Мінус "Шахтаря" полягає у тому, що в них не так багато досвідчених футболістів, які можуть досягати результату із меншими нервовими затратами. Але це класно для молодих футболістів, вони проходять через такі баталії та швидше ростуть.


Я не розумію, за рахунок чого "Динамо" може перемогти "Шахтар". Вони навіть з "Рухом" мали проблеми, у якого півскладу молодих футболістів, а вони на рівних грали з киянами. Можливо, у "Динамо" щось вийде за рахунок характеру, старання, але якщо немає внутрішньої впевненості в собі та партнерах, то нічого хорошого не буде.


Чому "Динамо" провалює сезон? На початку сезону у киян було багато виставкових матчів і тому пік форми був трохи порушений. Що зараз коїться з "Динамо", важко сказати. Може бути все, що завгодно. Можливо, футболісти перестали вірити в себе", - цитує Худжамова Український футбол.

Все може бути.