21 квітня 2023 16:04

"Ребров перебив усі ставки": популярна співачка розповіла про шляхетний вчинок головного тренера "Аль-Айна"

Популярна українська співачка MAMARIKA розповіла про шляхетний вчинок головного тренера Аль-Айна Сергія Реброва. Тренер викупив особливий прапор України для допомоги ЗСУ.


Співачка MAMARIKA приїхала до Дубаю, щоб провести благодійний концерт для збору коштів на користь ЗСУ. Також вона взяла із собою прапор України з підписами бійців Азова, щоб провести аукціон.


«Ми маємо близьких друзів з батареї артрозвідки Азова. Ми їм відкривали кілька зборів і допомагали. Діти подарували прапор зі своїми підписами. Ми вирішили, що було б круто провести аукціон».


Проте, вже перебуваючи в Дубаї, співачка дізналася, що там на державному рівні заборонені аукціони. На щастя, про цю ситуацію дізнався головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров, котрий сам викупив цінний лот.

«Коли сказали, що аукціони заборонені, то я дуже засмутилася. Однак Сергій Ребров, гордість України, вирішив перебити усі ставки та забрати лот собі. Ми за це дуже вдячні, бо з порожніми руками приїжджати було нереально», – сказала MAMARIKA в інтерв'ю Ютуб-каналу Анна Реброва.