20 квітня 2023 17:12

"Не відкрию секрету, якщо скажу це". Ребров відверто відповів на спекуляції преси ОАЕ

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров після домашнього матчу з Аль-Шарджею (2:0) у 23-му турі чемпіонату ОАЕ прокоментував інформацію місцевих ЗМІ про те, що в цьому поєдинку він не сподівався на участь нападаючого Коджо Лаби.


Наставник Аль-Айна Сергій Ребров відповів на спекуляції преси, яка прогнозувала, що найкращий бомбардир чемпіонату (25 голів) Коджо Лаба не повинен зіграти в матчі з Аль-Шарджею, в якому він провів усі 90 хвилин і оформив дубль.

«Не відкрию секрету, якщо скажу вам, що я справді думав дати гравцеві відпочинок у сьогоднішньому матчі, тому що він відчував невеликий м'язовий біль. Він зіграв у поточному сезоні багато матчів».

Ребров підкреслив, що футболіст сам ухвалив рішення зіграти у важливому для команди поєдинку.

«Коли я зустрівся з ним і пояснив йому важливість зустрічі з Аль-Шарджею в лізі, гравець підтвердив свою готовність брати участь у протистоянні, і дійсно виступив чудово», - цитує Реброва сайт Аль-Айна.

Нагадаємо, що раніше з'явилися чутки про конфлікт Реброва з Лабою, вони почали поширюватися після домашнього матчу Аль-Айна з Аль-Фуджайрою (2:0) у 18-му турі місцевої першості. Тоді нападник не реалізував пенальті у першому таймі та був замінений за 15 хвилин до кінця гри.