18 квітня 2023 15:52

Колишня дружина Алвеса переїде до Барселони з дітьми. Цим адвокати хочуть довести, що Дані не виїде з країни, якщо його тимчасово звільнять із в'язниці

Дані Алвеса можуть тимчасово звільнити з в'язниці.


Нагадаємо, колишній захисник «Барселони» та збірної Бразилії з січня перебуває під вартою за звинуваченням у зґвалтуванні дівчини у нічному клубі Барселони. Йому загрожує до 12 років ув'язнення.

Найближчим часом перша колишня дружина гравця Дінора Сантана переїде з Бразилії до Барселони разом із їхніми загальними дітьми – 15-річною Вікторією та 16-річним Алвесом.


За словами журналіста Карлоса Кілеса, ідея адвокатів Алвеса полягає в тому, щоб довести, що прихильність бразильського футболіста до Іспанії залишається сильною, незважаючи на розлучення з Джоаною Санс. Стверджується, що діти Алвеса вже обрали школу, до якої ходитимуть у Барселоні.


Приїзд колишньої дружини та дітей Алвеса може переконати суд у тому, що футболіст не залишить Іспанію у разі звільнення на час проведення розслідування.

Якщо Дані звільнять, у нього заберуть паспорт і одягнуть браслет, який відстежує його місцезнаходження. Крім того, футболіст буде зобов'язаний періодично відзначатись у суді.