18 квітня 2023 11:14

"Брюгге" не впевнений у Яремчуку: бельгійці хочуть замінити Романа двометровим італійським гігантом

Брюгге має намір замінити свого українського нападаючого Романа Яремчука форвардом Лоренцо Луккою. За італійцем також полює низка клубів Серії А.


Брюгге хоче посилитись нападником Пізи Лоренцо Луккою. Це високий футболіст зростом 2,01 м (наприклад, зрiст Романа Яремчука становить 1,91 м), який цього сезону на правах оренди виступає за Аякс.


Справи в амстердамському клубі у Луккі пішли не найкращим чином, оскільки за першу команду він зміг провести поки що лише 12 матчів, у яких забив два голи і зробив одну результативну передачу.
Таким чином, за інформацією Calciomercato.com, "Аякс" навряд чи скористається опцією викупу гравця за десять мільйонів євро.


Ситуацією може користуватися Брюгге. Раніше бельгійський клуб уже виявляв інтерес до нападника, але тепер може зробити нову спробу привернути його до себе.

Джерело повідомляє, що Луккою цікавляться кілька клубів Серії А:


Сассуоло;

Болонья;

Салернітана.


Також наголошується, що ситуація із нинішніми нападниками Брюгге не до кінця зрозуміла. Ферраном Ютглою цікавиться низка європейських клубів, а майбутнє Яремчука в Брюгзі поки що під питанням.

Зазначимо, що контракт Луккі з Пізою діє до 30 червня 2026 року, а Трансфермаркт оцінює його в шість мільйонів євро.