18 квітня 2023 13:52

Погба розповів у суді, що історія з вимаганням вплинула на його травми. Злочинці переконували Поля, що захистили його від іншої спроби здирства.

Поль Погба дав нові свідчення у справі про шантаж.

Нагадаємо, раніше гравець збірної Франції заявляв, що став жертвою здирництва та погроз з боку організованої банди. Повідомлялося, що брат футболіста Матіа Погба, який входить до цієї злочинної групи, шантажем вимагає у Поля близько 13 млн. євро.

Матіа звинуватили у здирстві у складі організованої банди та злочинній змові. Чотирьом іншим підозрюваним у віці від 27 до 36 років також висунули звинувачення.


Як повідомляє Get French Football News з посиланням на L’Equipe, минулого місяця Поль знову дав свідчення у залі суду.


Гравець «Ювентуса», зокрема, розповів про великі суми грошей, які він позичав людям з оточення Матіа. Наприклад, він дав 38 000 євро людині, відомій як Бубакар К. Той хотів купити золото, а борг так і не повернув.


Також Погба згадав про інцидент, коли його утримували у квартирі озброєні люди. Це сталося у березні 2022 року. За словами футболіста, його знайомий Рушдан привів цих людей у квартиру і заявив, що вони захистили Поля від іншої спроби здирства під час Тижня моди в Парижі. Рушдан додав, що він виступив гарантом в операції і що постраждає, якщо Погба не заплатить.


Футболіст хотів найкраще рішення у цій ситуації та пообіцяв заплатити. Він повинен був передати здирникам 100 000 євро готівкою через Бубакара К. Хоча Погба заздалегідь зробив селфі з грошима, щоб зберегти його як доказ, Бубакар заперечує, що колись отримував ці гроші.

Через два дні Рушдан розповів Погба, що познайомився з здирниками у в'язниці, і ті з поваги до нього запропонували Погба захист. Рушдан сказав Полю не звертатися до поліції, оскільки вона «нічого не зможе зробити».


Погба також розповів про вплив, який ця історія вплинула на його ігрову кар'єру.


«Я довгий час тримав усе це у собі, а потім розкрив це. Ця історія дуже вплинула на мій організм, особливо на мої травми. Я говорив про це із тренером збірної Франції.


Я думав, що це правда, я хотів захистити їх. Я думав, що існує так звана служба безпеки, і що моїм друзям та сім'ї хочуть заподіяти шкоду», – сказав гравець збірної Франції.