17 квітня 2023 16:41

Алвес припускає, що дівчина, яка звинувачує його, образилася на нього за те, що він не був "уважним і ніжним" після сексу. Дані повторив, що все було за взаємною згодою

Дані Алвес повторив одну із своїх версій на новому засіданні суду у справі про зґвалтування.


Нагадаємо, колишній захисник «Барселони» та збірної Бразилії з січня перебуває під вартою за звинуваченням у зґвалтуванні дівчини у нічному клубі. Йому загрожує до 12 років ув'язнення.

Сьогодні футболіст знову дав свідчення у залі суду. Він повторив одну із версій, які висловлював раніше. За словами Алвеса, секс із 23-річною дівчиною у нього був за взаємною згодою, а у свідченнях він плутався через бажання приховати зраду від дружини.

Алвес заявив, що танцював із дівчиною в клубі, і з самого початку між ними була «сексуальна напруга», через що вони вирішили зайнятися сексом у туалеті.

Захист гравця стверджує перед суддею, що футболіст завжди «поважний» у своїх стосунках із жінками і що він ніколи не вдасться до жодних дій, якщо не побачить, що дівчина «явно схильна» до інтимної близькості.

Дані наголосив, що не знає, чому його звинуватили у зґвалтуванні. Він припускає, що дівчина могла образитися на нього за те, що він не був «уважним і ніжним» по відношенню до неї, коли секс закінчився. Так, Алвес попросив її вийти з туалету нарізно.

Нагадаємо, раніше Алвес тричі дав різні свідчення у справі про зґвалтування. Спочатку бразилець сказав, що не знає дівчину, яка звинуватила його у зґвалтуванні, потім заявив, що бачив її, але нічого не було. А потім сказав, що це вона накинулася на нього, поки гравець збирався справити потребу і зробила йому мінет.