16 квітня 2023 08:45

"Ми заслужили виліт за те, що витратили 25 мільйонів на Миколенка": фанати "Евертона" винесли вердикт українцю

Український захисник Евертона Віталій Миколенко відіграв усі 90 хвилин у домашньому поєдинку 31-го туру англійської Прем'єр-ліги з Фулхемом, у якому «іриски» зазнали поразки з рахунком 1:3.


Евертон розчарував своїх уболівальників результатом матчу із Фулхемом, а особливо дісталося Віталію Миколенку – фанати жорстко розкритикували дії українця.

Thomas Wilkinson: «Миколенка ще не призвали до армії?»

GarryPeter: «У цій грі я не згоден із Дайчем. Грей, Івобі, Миколенко сьогодні були просто жахливими. Іноді ми виглядали так, ніби Лампард все ще біля керма».

Joe Doran: «Годфрі та Миколенко лякають, які ж вони погані».

Jay: «Миколенко, Годфрі, Мопе, Грей, Івобі. Жахливі футболісти».

CraigBComedy: «Багато фанатів Евертона сміються над Ньюкаслом за те, що він підписав Гордона за 45 мільйонів фунтів стерлінгів. Ми заслужили виліт із ліги за те, що витратили 25 мільйонів фунтів стерлінгів лише на Миколенка».

BradF96: «Ніколи у житті більше не хочу бачити комбінацію Миколенка та Грея. Миколенко ніколи більше не повинен грати після сьогодні, це абсолютно шокує».

Деякі фанати зазначили, що Миколенко з'являється в основному складі Евертона лише з однієї причини – у команді немає іншого лівого захисника.

JoeClitherow: «Сподіваюся, я більше ніколи не побачу, щоб за Евертон грали убогі Годфрі чи Мопе. Єдина причина, через яку Миколенко не потрапляє до цього списку, це те, що через бідну неефективність управління ми не маємо іншого лівого захисника».

JohnDay1878: «Думаю, нам треба змиритися з Миколенком, бо він наш єдиний лівий захисник».

Цього сезону 23-річний Миколенко у складі Евертона провів 31 матч у всіх турнірах.
Наразі команда українця посідає 17-е місце у турнірній таблиці АПД, набравши 27 очок у 31-му матчі.
У наступному турі чемпіонату Англії «іриски» зіграють на виїзді з Крістал Пелас. Матч відбудеться 22 квітня і розпочнеться о 17:00 за київським часом.