15 квітня 2023 23:59

"Реал" здобув впевнену перемогу над "Кадісом"

"Реал" переміг "Кадіс" скромно, хоча по грі це мав бути розгром. 30 ударів по воротах, 9 спроб у площину воріт, 2 удари в каркас - це ж божевілля!


"Кадіс" свій єдиний момент втратив уже на старті, коли Еспіно діагональним ударом влучив у штангу. Більше не було ні-чо-го.


Якщо ж ми будемо перераховувати все, що створив у своїх атаках Мадрид, то читати вам доведеться до ранку. Якщо дуже-дуже коротко, то ще до перерви Бензема запоров вихід один на один, а потім з п'яти метрів пробив у поперечину; Себальос не забив потужним ударом з льоту; Родріго програв рандеву Давіду Хілю.


До речі, запам'ятайте це ім'я – у Хіля є потенціал бути не тільки дублером, а й грати в основі клубу Ла Ліги. Блискуча реакція та відчуття воріт.


На старті другого тайму воно ще раз врятувало воротаря "Кадіса", коли Родріго вибіг на ворота - Хіль не впав заздалегідь, а дочекався, поки бразилець критично до нього наблизиться.


Лише через півсотні атак, десятки ударів і безліч моментів "Реалу" таки вдалося пробити воротаря, що спіймав кураж. Допоміг той, хто в цьому складі Мадрида чи не найменш небезпечний - це Начо ідеально бахнув з-за меж штрафного.


Ну а коли прорвало, стало вже простіше. Через 4 хвилини Асенсіо в контратаці елегантно покотив м'яч точно під штангу – і на цьому гра була закрита.


"Реал" у формі, він грає легко та натхненно – це помітно. У таблиці він відстає від Барси на 10 очок, але це і не головне. Ключові бої Мадрида у ЛЧ, де він має шикарні шанси на півфінал.


Ну а щодо "Кадіса", то він просто потрапив під каток. Так буває – не його рівень. У таблиці "Субмарина" наразі 15-та із 31 очком.


29-й тур Прімери. Кадіс. "Нуево Міранділья"


"Кадіс" - "Реал Мадрид" - 0:2


Голи: Начо, 72, Асенсіо, 76


"Кадіс": Хіль - Парра (Мере, 55), Луїс Ернандес, Фалі Хіменес, Еспіно - Бонгонда, Феде (Рохер Марті, 70), Алькарас, Собріно (Алекс, 70) - Гвардіола (Алехо, 70), Рамос (Негредо, 78)


"Реал": Куртуа - Васкес (Камавінга, 67), Мілітао, Рюдігер, Начо - Вальверде (Модрич, 80), Чуамені, Себальос - Асенсіо, Бензема, Родріго (Азар, 80)


Попередження: Алькарас, 29