15 квітня 2023 09:08

Колишній нападник "Динамо" розповів про те, чому зірвався його перехід до "Барселони" три роки тому

Нападник «Депортиво» Лукас Перес пояснив, чому не зміг перейти до «Барселони» з «Алавеса» взимку 2020 року, коли каталонці через травми Луїса Суареса та Усмана Дембеле в екстреному порядку шукали форварда.


«Мені сказали, що згідно з договором я маю заплатити «Алавесу» за дострокове розірвання контракту €15 млн. Мені тоді виповнився 31 рік, і «Барселона» пропонувала лише 8 мільйонів. На 15-ти каталонці погодитися не могли», – наводить слова Переса ESPN.


Цікаво, що раніше Перес говорив про те, що не перейшов до «Барси», щоб не повторювати помилку, допущену в лондонському «Арсеналі», де він так і не зміг проявити себе після яскравої гри за «Депортиво». Каталонський клуб вирішив проблему підписанням Мартіна Брейтуейта.


Що стосується Переса, то у своєму інтерв'ю форвард також розповів про те, що, залишаючи «Кадіс» перед поверненням до рідної «Депортіво», він виклав майже півмільйона євро зі своєї кишені. Щоправда, нападник уточнив, що йому не довелося вишукувати кошти: андалузька команда мала виплатити йому саме цю суму як зарплату і Лукас пробачив борг в обмін на можливість допомогти «Депортиво» повернутися у професійний футбол. Команда з Ла-Коруньї виступає у третьому за рангом дивізіоні Іспанії.