11 квітня 2023 12:01

"Повішав би його в роздягальні". Леоненко розкритикував форварда "Жирони", який не віддав Циганкову пас на порожні ворота

Легенда Динамо Віктор Леоненко висловився про матч Барселона – Жирона (0:0) у рамках 28-го туру Ла Ліги, в якому взяв участь Віктор Циганков.


Віктор Леоненко розлютився на форварда Жирони Валентина Кастельяноса, який не віддав пас на Віктора Циганкова на 56-й хвилині гри з Барселоною. Футболісти удвох виходили проти одного захисника, проте нападник вирішив пробити сам.


«На 56-й хвилині хлопчина чи ворог Кастельянос не віддав Циганкову, коли два проти одного виходили. Я, будучи футболістом, у такій ситуації повісив би його у роздягальні. А був би тренером, то замінив би назавжди».

Експерт зазначив, що цей епізод позбавив команду важливої перемоги, а також показав неповагу партнерів по Жироні один до одного.

«По-перше, це повага до партнера. По-друге, три очки та преміальні. Я травив збірну, коли Федецький та Шевчук гасали флангами, а Ярмоленко та Коноплянка їм не давали пас. Це те саме».

Леоненко згоден з головним тренером Мічелом, який через чотири хвилини після цього епізоду замінив Кастельяноса.

«Такі моменти дуже жорстоко мають каратися. Тренер бодай показав, що футболіст ідіот. Одразу ж його замінив. У нас кажуть, що нападник по-доброму має бути жадібним. Та хрін вам! Який жадібний? Тут найголовніше, ні хто забив, а перемога», – сказав Леоненко у підкасті свого телеграм-каналу.