11 квітня 2023 11:34

Екс-динамівець Рудько – про своє майбутнє у "Металісті": "Спілкуємося з Красніковим. Сподіваюся, що клуб дограє чемпіонат"

Голкіпер «Металіста» Артур Рудько, який виступає в оренді за польський «Лех», прокоментував ситуацію у харківському клубі.


– Що вам відомо про поточну ситуацію у «Металісті»?

– Я повної картини не маю. Контракт не розривав, і бажання такого не маю. Поки розмовляю далі із менеджментом про якусь нову оренду за кордоном або в Україні. Особисто я хочу в Україну, але пропозицій ніяких немає. Сподіваюся, що «Металіст» дограє цей чемпіонат, а далі залишається сподіватися на краще. Ситуація у клубі дуже складна.

– Із ким ви безпосередньо зараз підтримуєте зв’язок щодо свого майбутнього у «Металісті»?

– Час від часу спілкуємося із Красніковим, бо я підписував контракт, коли він фактично був другою людиною у клубі після Ярославського.

– Чому ви потрапили саме до «Леха» та як наразі складаються ваші справи у цій команді?

– Цей варіант мені запропонував один із кіпрських агентів. Перемовини йшли недовго, і я практично одразу погодився.

Наразі я не граю. Розпочинав сезон як основний голкіпер, але після п’яти матчів отримав травму, яка вибила мене на три тижні. Тоді у команди був дуже важливий відрізок, коли вона грала по два матчі на тиждень у чемпіонаті та єврокубках. Мій конкурент зіграв добре, тренер почав довіряти місце у воротах йому.

Наразі тренуюся, працюю та роблю все від себе все залежне, аби бути готовим зіграти, якщо виникне нагода

– Де ви самі бачите себе у майбутньому?

– В першу чергу, в Україні. Якщо повернеться фінансування, то ніяких розмов не може бути. Я маю контракт із «Металістом», – сказав Рудько.