10 квітня 2023 20:15

"Побудувати у Бахмуті завод із виробництва фарби для розмітки штучних полів". Вацко вигадав бізнес-план для Павелка

Журналіст і футбольний коментатор Віктор Вацко жартома підказав Андрію Павелку за якою схемою можна ще виводити гроші з Української асоціації футболу.


Спочатку обладнання заводу знаходилося в Київській області, а потім через незрозумілі причини його перенесли до Краматорська, неподалік лінії розмежування на Донбасі.

Віктор Вацко у жартівливій формі запропонував Андрію Павелку побудувати ще один завод на Донбасі, цього разу у Бахмуті.

«Можу безкоштовно темку підкинути. Побудувати завод із виробництва фарби для розмітки на штучних полях, зроблених УАФ. Отримати гроші від УЄФА та побудувати цей завод у Бахмуті!

Завод з виробництва штучної трави повезли ж у прифронтовій Краматорську створювати робочі місця, тоді чому в Бахмуті не можна збудувати. Кажуть, там нині земля недорого коштує. Виконком УАФ із радістю проголосує».

Журналіст запевняє, що цей завод матиме попит серед клієнтів, оскільки після виробництва штучної трави потрібна буде для неї і розмітка.

«Там виготовляти фарбу та всім продавати. Усім потрібно розмітку на штучній траві малювати. І косити бабло на благо українського футболу. Як тобі таке, Ілон Маск?», – іронічно сказав Вацко в ефірі авторської програми на ютубі.