10 квітня 2023 13:38

Сергій БОЛОТНІКОВ: "Я ніколи не стверджував, що матч "Минай" – "Інгулець" був договірним"

Спортивний журналіст Сергій Болотніков, який раніше повідомив про підозри у договірному характері матчу 19-го туру УПЛ Минай – Інгулець (1:2), прокоментував слова головного тренера закарпатської команди Володимира Шарана, які він дав в інтерв'ю ексклюзивному редактору сайту FanDay.net Андрію Піскуну.

«Володимир Шаран дав дуже жорсткий коментар, назвав мене «п#######м», сказав, що мене треба згноїти. Мені особисто відповісти Шаранові нічого, бо він не бачив того, що я казав. У матеріалі на сайті FanDay.net журналіст Андрій Піскун каже, що Шаран не бачив цього випуску, але коментує.


У мене питання більше не до Шарана, а до цього журналіста. У мене таке відчуття, що він говорив Шарану, що Болотніков сказав, що матч був договірним. Ну і відповідно реакція Шарана. Людина почала нести «ахінею» просто зі слів журналіста», – сказав Болотников.

Зазначимо, що редактор FanDay.net Андрій Піскун перед інтерв'ю повністю прочитав Володимиру Шарану промову Сергія Болотникова з випуску ютуб-каналу «KDK» про нібито договірний характер матчу Минай – Інгулець.

Болотніков стверджує, що ніколи не заявляв, що команди могли зіграти нечесно.


«Я ніколи не стверджував, що матч Минай – Інгулець був договірним. Я сказав про те, що люди у футбольних колах про це говорять. Більше того, я Минай «відмазував» у попередньому випуску.


Але щоб закінчити цю тему – якщо це був не договірняк, то Шарану та гравцям Минаю пора на пенсію. Краще б то був договірняк, тоді це можна було б якось пояснити. Якщо вони реально так грають, без жодного «зливу», тоді сум», – сказав Болотніков в ефірі ютуб-каналу KDK.

Болотніков вкотре не уточнив, яких саме «людей у футбольних колах» він мав на увазі.


Нагадаємо, що вирішальний гол у ворота Миная був забитий Інгульцем з пенальті на останніх секундах компенсованого часу.