9 квітня 2023 23:21

Мальдіні про ЛЧ: "Анчелотті зателефонував після жеребкування: "Побачимося у фіналі, так?" У нього теж невирішені питання у Стамбулі"

Паоло Мальдіні у розмові з українськими вболівальниками Rossoneri Kyiv сказав, що Карло Анчелотті чекає на зустріч «Реала» з «Міланом» у фіналі ЛЧ


«Россонері» у чвертьфіналі зіграють із «Наполі» і у разі успіху вийде на переможця пари «Інтер» – «Бенфіка». Мадридців чекають матчі з «Челсі» і, можливо, «Баварією» чи «Манчестер Сіті».


«Знаєте, у чому проблема? Анчелотті теж має невирішені питання у Стамбулі (у Туреччині «Мілан» під керівництвом італійського тренера поступився «Ліверпулю» у фіналі ЛЧ 2005 року). Відразу після жеребкування він подзвонив мені і сказав: «Паоло, побачимось у Стамбулі, так?»


Легко «Мілану» не буде, але я гадаю, що історія дає нам можливість вірити в успіх. Подібне вже траплялося. У березні, квітні у вас з'являється можливість зробити свій сезон особливим. Ми хочемо використати свій шанс.

Ми любимо мріяти. Без мрії ми не виграли б Лігу чемпіонів стільки разів. Навіть у нинішньому складі вистачає гравців, які про це мріють. Я теж мріяв, коли грав», – сказав технічний директор «Мілана» в інтерв'ю La Repubblica.